Kryddig cola, kaffe eller varför inte bara mint? 

Redaktionen har gett sig in i den spännande världen av vitt snus utan tobak för att utforska höstens mest populära produkter. Genom smidig onlinebeställning har vi haft förmånen att testa och analysera fyra framstående varumärken: Volt, Lip, Fumi och Helwit. Dessa snusmärken har verkligen tagit snusupplevelsen till en ny nivå genom en palett av unika och spännande smaker.

Vi har valt att testa fyra populära produkter ur de varumärken som nämnts ovan. Resultatet nedan bygger på vår smakupplevelse av produkterna och behöver självklart inte delas utav alla. För att vara säker kan man alltid läsa på om produkterna och se smakbeskrivning och nikotinhalt innan man beställer.

Vi inleder vår smakresa med Ace Superwhite. Produkten utlovar en mystisk smakpalett och den levererar verkligen. Den subtila doften av mystik möter oss när vi öppnar förpackningen och smakupplevelsen överraskar positivt. Den balanserade kombinationen av olika smaker ger en njutbar och intressant karaktär. Volt Mystic blue tar oss med på en smakresa som är full av överraskningar och som definitivt sticker ut från mängden. <

Nästa steg på vår smakresa är Lip Blue frost. Den friska doften är påtaglig och smakupplevelsen motsvarar förväntningarna. Den kyliga fräschören av mint kombineras på ett harmoniskt sätt med den subtila sötman. Den välavvägda smaken ger en uppfriskande och behaglig känsla. Lip Blue frost är en perfekt följeslagare för höstens regn och kyla.

Vår smakresa fortsätter med Velo Creamy Coffee. Den kryddiga doften och smaken av cola möter oss direkt och överraskar positivt. Den spännande kombinationen av kryddig hetta och kolsyrad colasmak ger en unik och intressant smakupplevelse. Den subtila sötman balanseras på ett välavvägt sätt och ger en njutbar kontrast. Fumi Spicy cola är en resa genom smaker som verkligen tar oss på en smakupplevelse utan dess like. Denna produkt är lite starkare än de andra produkterna i testet men är samtidigt perfekt kombinerad i sin smak.

Vi avslutar vår smakresa med 77 Ghost Cola. Doften av kaffe och choklad möter oss när vi öppnar förpackningen och smakupplevelsen motsvarar förväntningarna. Den välbalanserade kombinationen av kaffe och choklad ger en värmande och njutbar karaktär. Den subtila sötman kompletterar smaken på ett harmoniskt sätt. Helwit Mocha är som en kaffeupplevelse som vi kan njuta av när som helst.

Genom att beställa hem dessa fantastiska produkter från varumärkena Volt, Lip, Fumi och Helwit har vi fått utforska den spännande världen av tobaksfritt vitt snus. Smakerna har verkligen stått i centrum och dessa produkter har överträffat våra förväntningar på alla sätt. Genom en enkel och smidig onlinebeställning har vi haft möjligheten att njuta av en rad olika smakprofiler som verkligen ger oss en ny dimension av vitt snus och dess upplevelser. Nu ska jag mumsa på VELO Ice Melon, mums!