Populära produkter- vitt snus

Våren är äntligen här och det betyder att det är dags för oss på redaktionen att presentera den hetaste listan av varumärken när det gäller vitt snus. Vi har valt att fokusera på de 8 mest populära produkterna som finns online från bland annat varumärken som Velo, Skruf, Zyn med mera!

Som en del av vår redaktions återkommande inslag av inbjudna deltagare, har vi bjudit in några erfarna konsumenter av vitt snus för att hjälpa oss bedöma produkterna. För er som kanske inte är så bekanta med vitt snus, så är det en form av tobak som placeras under läppen för att ge en långvarig smak- och nikotinupplevelse. Vitt snus har blivit allt mer populärt de senaste åren, och det finns en mängd olika varumärken och smaker att välja mellan.

Vi har beställt alla våra produkter online. Det är enkelt och bekvämt att beställa och alla produkter levereras direkt till din dörr.

När det gäller smak och nikotinhalten kan dessa variera från person till person. Därför har vi rekryterat en grupp av vana snuskonsumenter som kan ge oss en mer objektiv uppfattning om smaken och styrkan hos de olika produkterna.

 

Här är vår lista över de tio hetaste varumärkena när det gäller vitt snus:

  • Velo Winter Chill är en snusprodukt som ger en uppfriskande mintsmak med en nikotinhalt på 8mg/g. Den är perfekt för den som letar efter en mildare smak av mint med en låg nikotinhalt. Den ger en frisk känsla i munnen som varar länge. Produktens vita portion är diskret och ger en diskret prilla. Stark koppling till Velo Tropic Breeze!
  • Skruf Super White Slim Fresh ger en krispig smak av eukalyptus med en nikotinhalt på 12mg/g. Den ger en långvarig känsla av friskhet i munnen som inte försvinner snabbt. Denna produkt är till för den som söker ett snus med en högre nikotinhalt än LYFT Winter Chill men samtidigt vill ha en mild smak. Lite lik min favorit från Lundgrens Norrland!
  • Nordic Spirit Berry Citrus är en smakfull snusprodukt med en härlig kombination av söta bär och citrus. Den har en nikotinhalt på 9mg/g och är en perfekt snus för den som vill ha en lättare smak. Dess vita portion är mjuk och bekväm i munnen.
  • White Fox Double Mint är en snusprodukt med en stark mintsmak av pepparmint och spearmint. Den har en hög nikotinhalt på 16mg/g och är till för den som söker en starkare smak med en högre nikotinhalt. Produktens vita portion är fuktig och bekväm i munnen.
  • Zyn Deep Freeze ger en uppfriskande smak av pepparmint med en nikotinhalt på 10mg/g. Denna produkt är till för den som vill ha en lättare smak men ändå vill ha en högre nikotinhalt än LYFT Winter Chill. Produktens vita portion är mjuk och bekväm i munnen och ger en behaglig känsla. Tänk som Kaliber plus original, men lite annorlunda.
  • G.3 Extra Strong Slim White är en av de mest populära produkterna i Sverige och kännetecknas av en balanserad smak av tobak, fritt från tobak. Produkten har en hög nikotinhalt på 18mg/g och ger en kraftfull upplevelse. Deltagarna i testet beskrev smaken som mild och behaglig med en hint av salt. De noterade också att portionerna var bekväma och slimma, vilket gjorde det lätt att använda produkten.
  • On! Citrus 3 är en mild produkt med en låg nikotinhalt på 3mg/g. Deltagarna beskrev smaken som uppfriskande och syrlig med en söt underton av citrusfrukter. Produkten ansågs vara lämplig för användare som söker en mild och diskret smakupplevelse, och portionerna var lätta att använda.
  • Siberia White Dry Portion är en extremt stark produkt med en nikotinhalt på 43mg/g. Deltagarna beskrev smaken som intensiv med en kraftfull mentolsmak. Produkten ansågs vara lämplig för mer erfarna användare som söker en stark och uppfriskande upplevelse. Portionerna var torra och relativt hårda, vilket gjorde det svårt att forma dem. En riktig kick, precis som Siberia black white dry!

Det här var vår lista över de hetaste varumärkena när det gäller vitt snus. Vi hoppas att detta har varit en hjälpsam guide för dig som vill prova på nya smaker och varumärken. Tänk på att smakupplevelsen kan variera från person till person, så det kan vara bra att prova på några olika alternativ för att hitta det som passar just dig. Tack, vi ses nästa gång!